تفاهم نامه همکاری میان شرکت نوآوران توسعه ملی و شرکت نوین تک با هدف هم افزایی در بررسی و ارزیابی شرکتهای نوپای دانش بنیان و فناور و سرمایه گذاری مشترک بر روی آنها امضا شد.
در مراسم امضای این تفاهم نامه، دکتر بهشتی سرشت، مدیرعامل شرکت نوآوران توسعه ملی، با اشاره به جایگاه شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی در اقتصاد کشور و فعالیت این گروه صنعتی در رشته صنایع مختلف و رقابتی، حمایت واقعی از شرکت های دانش بنیان از طریق سرمایه گذاری و بکارگیری دستاوردهای فناورانه آنها را راهبرد جدید گروه توسعه ملی برشمرد و افزود: شرکت نوآوران توسعه ملی به عنوان بازوی فکری و اجرایی گروه توسعه ملی در ارتقای نوآوری و حمایت از شرکت های دانش بنیان، در تلاش است با شناسایی تیمهای مستعد و شرکتهای خلاق و فناور، نیازهای فناورانه گروه توسعه ملی و شرکتهای زیر مجموعه آن را از طریق بهم رسانی فناوری و سرمایه گذاری بر روی شرکتهای دانش بنیان برآورده نماید. وی همچنین شناسایی، ارزیابی و سرمایه گذاری بر روی شرکت های فین تک را یکی دیگر از ماموریت های شرکت متبوع خود دانست و افزود: توسعه فناوری های مالی همچون لندتک، اینشورتک و بورس تک، یکی از موضوعات مورد توجه بانک ملی ایران در دوره جدید است که شرکت نوآوران توسعه ملی تلاش میکند از ظرفیت های خود همسو با برنامهها و رهنمودهای معاونت فناوری اطلاعات بانک ملی ایران و گروه داده ورزی سداد، در این راه استفاده نماید.
در این مراسم همچنین مهندس آریا، مدیرعامل شرکت نوین تک، با اشاره به سوابق و عملکرد این شرکت به عنوان یک شتابدهنده فعال در زیست بوم کارآفرینی ایران با پشتیبانی بانک اقتصاد نوین، دستاوردهای نوین تک در حمایت از تیم های خلاق و فناور را برشمرد و تصریح کرد: برخی از تیم های مستقر در شتابدهنده نوین تک، در رشته صنایعی فعالیت میکنند که گروه توسعه ملی در آنها حضور دارد. از این رو، تفاهم نامه حاضر، می تواند فرصت خوبی برای ارائه توانمندی ها و خدمات این تیمها به شرکتهای تابعه گروه توسعه ملی باشد. وی همچنین با بیان اینکه سیاست جدید شرکت نوین تک، حمایت از تیم ها و شرکتهای دانشبنیانی است که خدمات آنها در نهایت منجر به ارتقای نوآوری در بانک اقتصاد نوین گردد، افزود: در دوره جدید، شرکت نوین تک به عنوان بازوی نوآوری بازِ گروه مالی اقتصاد نوین فعالیت کرده و تلاش میکند با تشکیل صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر سازمانی (CVC)، ظرفیت بیشتری برای حمایت از شرکت های دانشبنیان فعال در حوزه فین تک ایجاد نماید.
در پایان این مراسم، طرفین ضمن امضای تفاهم نامه، بر استفاده از همه ظرفیتهای خود در مسیر همکاریهای مشترک در شناسایی، ارزیابی، توانمندسازی، سرمایه گذاری و حمایت از شرکت های دانشبنیان تاکید کردند.